Zomershoppen: dat is een vierdaags feest met stocksales, brunch en shoppen op zondag!
 

21 juni luidde officieel de start van de zomer in. Een zomer die dit jaar wellicht voor velen een vakantie in eigen land wordt.
 

Zo'n staycation minder tof? Allesbehalve! In Mechelen vieren we de aftrap van de zomer met een feestelijke vierdaagse. Van 2 tot 5 juli staan de winkelstraten in het teken van Zomershoppen. 


Dé gelegenheid voor bezoekers om een autoluwe Onze-Lieve-Vrouwestraat & IJzerenleen te ontdekken. Meer ruimte om veilig te shoppen en genieten. 

Op de zomersolden moet je nog even wachten, maar in Mechelen kan je toch een nieuwe zomers outfit scoren zonder diep in je portemonnee te tasten. Hoe? Heel wat handelaars organiseren van 2 tot 5 juli stocksale dagen en dit gewoon in hun eigen winkel.

 

Geniet tussendoor van een hapje of drankje op een van de talrijke terrasjes. Op zondag maken we het NOG leuker in Mechelen. Dan kan je genieten van een ALL DAY BRUNCH bij verschillende horecazaken.


We sluiten deze feestelijke vierdaagse af op 5 juli met Shoppen op zondag van 13 tot 18u.

Onze Mechelse handelaars en horeca-uitbaters zorgen voor een flitsende start van de zomervakantie met mini-stocksales, Shoppen op zondag, Mechelen bruncht en een hoop positieve vibes. 

De afwezigen hebben ongelijk!

HAMSTEREN IN MECHELEN - VERANTWOORD SHOPPEN ©2020 DOOR MECHELEN MEEMAKEN ISM KANTOOR KONTENT