Zoeken

WARM WELKOM WEEKEND

Geniet van een warme ontvangst in Mechelen tijdens het weekend van 16, 17 & 18 oktober. De handelaars verwennen je dat weekend extra en stellen trots hun nieuwe herfst- en wintercollecties voor. Een hapje, drankje én leuke extra's: we zorgen ervoor dat het tijdens het Warm Welkom Weekend heerlijk winkelen is in Mechelen!

Praktisch

Wat? Warm Welkom Weekend: ontdekken van nieuwe collecties en een hapje en een drankje in een heerlijke nazomerzon.  Wanneer? vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober van 10u tot 18u, zondag 18 oktober van 13u tot 18u. Waar? Mechelse winkelstraten: Bruul, Botermarkt, IJzerenleen, Geitestraat, Borzestraat, Blauwhondstraat, Guldenstraat, Korenmarkt, Hoogstraat, Onze-Lieve-Vrouwestraat, Graaf Van Egmontstraat, Hanswijkstraat ...

Het Warm Welkom Weekend is ook de ideale gelegenheid om onze (nieuwe) Mechelse handel - en horecazaken te komen ontdekken. Elke maand openen er wel nieuwe, leuke zaken in de binnenstad. Spring er zeker eens binnen. Flaneer door de winkelstraten en laat je zowel op vrijdag, zaterdag als zondag verrassen door het vele leuks dat de Mechelse handelaars voor je in petto hebben. Denk daarbij aan sfeermuziek in de winkelstraten en een drankje op een van onze vele gezellige terrasjes in een deugddoende nazomerzon.  Op zondag zijn de winkels open van 13 tot 18 uur. 


Kortom, een uitje om naar uit te kijken en om van te genieten in het mooie kader van onze Mechelse binnenstad. Nadien ga je voldaan en tevreden naar huis met je nieuwe aankopen.  

Bereikbare stad

Mechelen is makkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Onze Dijlestad is gelegen in het centrum van Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. 

Bekijk hier alle nuttige informatie.